Menu
1

Veelgestelde vragen

Zorgboerderij en natuurkampeerterrein Amstelkade

Mag ik zelf mijn kampeerplek kiezen?
Wij proberen aan ieders wensen te voldoen. Van tevoren kunnen we niets toezeggen, maar bij aankomst bekijken we samen de mogelijkheden voor jouw plek.

Is het handig om van te voren te reserveren?
Ja! Om teleurstelling te voorkomen is het handig om van te voren een reserveringsaanvraag te plaatsen.

Verhuren jullie seizoensplekken?
Wij hebben géén seizoensplekken. Je kunt bij ons maximaal 28 nachten achter elkaar overnachten met jouw kampeermiddel. Een langere tijd overnachten op Amstelkade is niet mogelijk.

Kun je op het terrein winterkamperen?
Zeker weten. Het natuurkampeerterrein is het hele jaar door geopend.

Vanaf welke tijd mogen wij aankomen op de camping?
Vanaf 14.00 uur ben je van harte welkom! Pipowagen gereserveerd? Vanaf 15.00 uur kun je inchecken. Wij vinden het fijn als je vóór 20.00 uur op de camping arriveert. Check-out is 12.00 uur, graag het verblijf afrekenen vóór 11.00 uur.

Is BBQ’en toegestaan?
Je mag bij ons BBQ’en, net als een kampvuurtje maken. Soms komt het voor dat er een vuurverbod op de camping is, bijvoorbeeld bij extreme droogte. Als dit verbod geldt, wordt dit duidelijk aangegeven op het terrein.

Mag ik muziek maken of draaien op de camping?
Versterkte muziek is niet toegestaan. Een gitaar of andere muziekinstrumenten rondom het kampvuur vinden we wel gezellig! Van 22.00 tot 8.00 uur is rust gewenst op de camping.

Mag ik mijn hond meenemen naar de camping?
Van april t/m september zijn er geen honden toegestaan op onze camping, met uitzondering van hulphonden. Van oktober t/m maart zijn honden toegestaan in overleg.

Welke tijden is het Theehuis geopend?
Van maandag t/m vrijdag van 9.30 – 15.30 uur is het theehuis geopend. In de weekenden van 9.30 – 16.30 uur | Van oktober t/m april is het theehuis in de weekenden gesloten.

Wanneer betalen wij?
Je betaalt op de locatie, per pin. Je hoeft bij ons geen aanbetaling te doen.

Mogen wij met een groep reserveren?
Ervaring leert dat onze camping niet geschikt is voor grote groepen. Kleine groepen van 3-4 kampeermiddelen is wel mogelijk. Hierbij kunnen we helaas niet garanderen dat iedereen bij elkaar staat. We doen wel ons best en stellen het op prijs als jullie eerst even met ons overleggen.