Menu
1

Welkom in ons theehuis!

Van kopje koffie tot High Tea

Theehuis

Bij Amstelkade kunt u genieten van een kopje koffie of thee met de lekkerste appeltaart uit de omgeving. Ook voor de lunch kunt u bij ons terecht.

Op mooie dagen is het heerlijk toeven op ons zonnige terras. Op minder zonnige dagen zoekt u een plekje in ons gezellige theehuis. U kunt een bezoek ook combineren met één van onze activiteiten.

BoerenLunch
Voor de grote trek maken wij een complete boerenlunch (€ 18,50 p.p.) klaar. Met verse groentesoep, eieren van onze eigen kippen, boerenham, boerenkaas en nog veel meer.

Picknicken

Neem een rijk gevulde picknickmand (€ 12,50 p.p.) mee naar een mooi plekje in de natuur. Er is keuze tussen een mand met broodjes of een mand met zoetigheden en lekkere drankjes. In de mand zit ook een picknickkleed, aan alles is gedacht! En de afwas doen wij voor u!

High Tea
Onze high tea (€ 18,50 p.p.) is inmiddels bekend in de omgeving. Zowel voor de zoetekauw als voor de hartige fan is er genoeg lekkers. Alles wordt vers gemaakt en de thee drinkt u uit een prachtig Engels theeservies.

Feesten & Partijen
Voor het vieren van een bijzondere gebeurtenis zijn er bij Amstelkade volop mogelijkheden. U vindt meer inspiratie onder Belevenissen. Een op maat gemaakt arrangement behoort tot de mogelijkheden!

Vergaderen

Vergaderen was nog nooit zo leuk als vergaderen op de Amstelkade. Midden tussen het hooi en met de geur van vers gemaaid gras. Een inspirerende omgeving wat kan leiden tot geweldige overleggen. Vraag wat wij voor uw bedrijf kunnen betekenen.