Menu
1

Pipowagens

2

Pipowagens

Kamperen in een pipowagen

Stel je voor: elke vakantiedag ontwaken met een weids uitzicht én de nodige comfort. Het kan! Reserveer een van onze vier compleet ingerichte pipowagens. Laat je verwachtingen van een gewone vakantie achter je. En geniet van het gevoel van vrijheid met het gemak van een knusse accommodatie. Creëer herinneringen die net zo bijzonder zijn als de charme van de pipowagen zelf!

Knus én comfortabel

Elke pipowagen staat op een beschutte plek, met een eigen tuintje, vuurplaats én picknicktafel. Het enige dat je zelf meeneemt, is een slaapzak of dekbed. En uiteraard een goed humeur. Al ontstaat dat vanzelf zodra je bij Amstelkade arriveert. Kamperen in een pipowagen is niet alleen knus en gezellig, maar ook ontzettend praktisch. Alle pipowagens zijn namelijk voorzien van matrassen, kussens, lakenpakketten en een klein keukentje met een gasfornuis, wasbak, koelkast en inventaris. Sanitair vind je op korte loopafstand.

Pipowagen reserveren?

Onze pipowagens zijn te huur per weekend, midweek of week. De aankomsttijd is vanaf 15.00 uur en de vertrektijd vóór 11.00 uur. Je betaalt per nacht € 65 en per verblijf eenmalige schoonmaakkosten van € 15. Elke pipowagen heeft genoeg ruimte voor maximaal vier personen.

Reserveer je eigen, unieke pipowagen.