Menu
1

Kamperen op de Amstelkade

2

Puur natuur

Natuurkampeerterrein

Rust en ruimte op Natuurkampeerterrein
Ons natuurkampeerterrein is ruim opgezet en heeft open en beschutte campingplaatsen voor u eigen kampeermiddel. Maar u kunt ook één van onze gezellige pipowagens huren. Op onze camping komt u voor rust, ruimte en de natuur. Onze camping is het gehele jaar geopend. Wij zijn als natuurkampeerterrein aangesloten bij Stichting de Groene Koepel. Dit betekent dat u in het bezit dient te zijn van een geldige natuurkampeerkaart om bij ons te kunnen kamperen. Deze kaart is ook bij ons te koop voor € 15,95. Een actueel prijsoverzicht voor het verblijf op onze camping vindt u op de pagina Tarieven.

Ruimte voor uw tent, caravan of camper
Voor campers en caravans is er altijd stroom beschikbaar, voor tenten is dit in overleg. De stroomsterkte op de campingplaatsen is 6 ampère. Als u een caravan of camper heeft die zwaarder is dan 3,5 ton of een lengte van 7 meter of langer dan verzoeken we u voor het reserveren even contact met ons op te nemen.
U kunt via onze website gemakkelijk een reservering doen.

Vuurtje stoken
Lekker ouderwets een vuurtje stoken? Bij de Amstelkade mag het! Op elke campingplaats mag een vuurtje worden gestookt in een vuurkorf, of maak een wat groter vuur vuurplaats om gezellige met andere campinggasten bij de genieten. Wij verkopen zakken hout dat door onze medewerkers is gekloofd en verpakt. Wij beschikken over voldoende vuurkorven, die u kunt lenen.

Faciliteiten
Wij beschikken over een verwarmde sanitaire ruimte met toilet en douches. Tevens is er een aangepaste douche en een toilet aanwezig voor mindervaliden.
In de stal is een ruime afwasruimte met een koelkast, vriezer, magnetron en een centrifuge. Wij rekenen geen extra kosten voor onze faciliteiten.

Kampeerregels
Bekijk hier onze kampeerregels

Aankomst- en vertrektijden kampeerplaatsen
Aankomst na 13.00 en voor 20.00 uur.
Vertrek voor 12.00 uur.