Menu
1

Kamperen op de Amstelkade

2

Puur natuur

3

Eet en geniet

Natuurkampeerterrein

Rust en ruimte op Natuurkampeerterrein

Onze camping heeft mooie, ruime open en beschutte plaatsen voor tent, caravan, camper en onze eigen pipowagens. Op ons terrein genieten mensen van de rust en ruimte. Wij zijn als natuurkampeerterrein aangesloten bij Stichting de Groene Koepel. Dit betekent dat u in het bezit dient te zijn van een geldige natuurkampeerkaart om bij ons te kunnen kamperen. Deze kaart is ook bij ons te koop voor € 15,95.

Ruimte voor uw tent, caravan of camper

Voor Campers en Caravans is er altijd stroom beschikbaar, voor tenten is dit in overleg. De stroomsterkte op de campingplaatsen is 6 Ampère.
Als u een caravan heeft met een gewicht groter dan 3,5 ton en boven een lengte van 7 meter, overleg dan even met de beheerder. Een actueel prijsoverzicht voor het verblijf op onze camping vindt u op de pagina Reserveren.

Aankomst- en vertrektijden

Aankomst na 13.00 en voor 21.00 uur.
Vertrek voor 12.00 uur.

Aankomst- en vertrektijden Pipowagens (Amalia 1, Alexia 2, Ariane 3)

Aankomst na 14.30 uur
Vertrek voor 11.00 uur.

Kleine vuurplaatsen
Lekker ouderwets een vuurtje stoken? Bij Amstelkade kan het nog! Op het kampeerterrein zijn verschillende vuurplaatsen, waarvoor hout van ons eigen terrein uitsluitend te gebruiken is (een product van onze eigen cliënten). Deze zijn per zakje voor een bescheiden prijs te koop. Een vuurkorf is uiteraard te lenen bij ons.

Maak gratis gebruik van onze faciliteiten

Het sanitair is verwarmd. U kunt gratis gebruik maken van de warme douches. Voor mindervaliden zijn een aangepaste douche en een toilet aanwezig. In de stal is een ruime afwasruimte met een koelkast, een magnetron, een vriezer en een centrifuge. U kunt alle faciliteiten gratis gebruiken.

Kampeerregels

Bekijk hier onze kampeerregels