Menu
1

Kamperen in de natuur

2

Kamperen in de natuur

Natuurkampeerterrein

Wandelen of fietsen tussen de weilanden, varen op of zwemmen in rivier de Kromme Mijdrecht, luieren in een hangmat tussen de fruitbomen, een vuurtje stoken en dieren bewonderen op de kinderboerderij; op het natuurkampeerterrein van Amstelkade kan het allemaal. Er is zelfs nog veel meer!

Ons natuurkampeerterrein in het Groene Hart is ruim opgezet. Met open en beschutte campingplaatsen voor jouw eigen kampeermiddel. Of je nou met een tent, caravan of camper reist! Stroom boek je eenvoudig bij je reservering. De stroomsterkte op de campingplaatsen is 6 ampère en onze camping is geschikt voor kampeermiddelen tot 3500 kg en 6 meter. Je kunt ook een van onze gezellige pipowagens huren.

Stichting de Groene Koepel

Bij Amstelkade kampeer je met kwaliteit. Voor het ultieme vakantiegevoel! Daarom zijn wij aangesloten bij Stichting de Groene Koepel. Zo weet jij zeker dat je écht in alle rust in de natuur kampeert. Neem je jouw geldige natuurkampeerkaart mee? Deze is ook bij ons te koop voor € 15,95.

Vier jij vakantie bij ons?

Gezellig! Onze camping is het hele jaar geopend. De aankomsttijd is tussen 14.00 en 20.00 uur en de vertrektijd vóór 12.00 uur. Bekijk op je gemak alvast onze tarieven en reserveer jouw ideale kampeerplek voor rust, ruimte en natuur. Tot snel!