Menu
1

Reserveren

Reserveren

Reserveer hier een plek op natuurkampeerterrein Amstelkade voor jouw camper, caravan, vouwwagen of auto met daktent. Alle kampeerplaatsen bieden gegarandeerd rust en ruimte, inclusief plek voor een gezellig kampvuur. Is reserveren niet mogelijk in de gewenste periode? Neem dan even contact met ons op. Let op: deze plekken zijn niet geschikt voor een tent.

Belangrijke informatie

Wil je een groepsreservering maken? Neem dan alsjeblieft van tevoren even contact met ons op. Dan overleggen we de mogelijkheden. Heb je een voorkeursplek of wil je graag bij elkaar staan? Voeg dit dan bij de reservering toe als opmerking. Wij kunnen niets garanderen, maar doen ons best om aan alle wensen te voldoen.

Omdat wij zijn aangesloten bij Stichting de Groene Koepel is het verplicht om in het bezit te zijn van een geldige natuurkampeerkaart. Deze kun je bij de reservering toevoegen. Kom je met de auto? Voeg dit dan ook toe aan je reservering. Je betaalt bij ons op locatie.

*Wij zijn een pin-only locatie. Je kunt dus uitsluitend per pin betalen.

Onze camping is alleen toegankelijk voor kampeermiddelen tot 3500 kg en 6 meter.

De reservering is definitief nadat je per mail een bevestiging ontvangt. Wij doen ons best om jouw reservering binnen 1 dag te verwerken.