Menu
Op koers met ons Rabootje

Op koers met ons Rabootje

Boottochten

In het waterrijke veengebied waar Amstelkade is gelegen kunt u prachtige vaartochten maken. Voor groepen hebben wij een rondvaartboot beschikbaar. U kunt aan boord met maximaal 20 personen. Het RABOotje heeft een rolstoellift en er is een gelijkvloerse steiger.

Arrangementen
U kunt een rondvaart op veel manieren combineren. Suggesties van Amstelkade zijn:

  • Een rondvaart in combinatie met een boerenlunch of high tea in ons gezellige theehuis
  • Een rondvaart waarbij we aanmeren bij een gezellige picknickplek
  • Een vistocht met vrienden naar visrijke wateren
  • Een natuurexcursie, waarbij alles wordt verteld over het gebied
  • Een rondvaart voor of na een vergadering in onze vergaderruimte
  • Een kinderpartijtje met een vaartocht naar het pannenkoekenhuis

Gereduceerd tarief & rolstoelvriendelijk
Wij kunnen voor een gereduceerd tarief een rond­vaart aanbieden aan speciale groepen, zoals senioren en lichame­lijk- of verstandelijk gehandicapten. Wij willen zo iedereen een onvergetelijke tijd bezorgen!

Geschiedenis van onze droomboot
Onze boot is geen gewone rondvaartboot. U vaart met een stoere 19-eeuwse Westlander. Deze platte schuit werd vroeger gebruikt om groente en fruit te vervoeren. Later heeft hij als rondvaartboot door de Amsterdamse grachten gevaren.

In Juni 2009 hebben het Rabobank Dichterbij fonds en Rederij De Nederlanden onze droom mogelijk gemaakt en een prachtige rondvaartboot geschonken. Onze medewerkers hebben de boot opgeknapt met hulp van onmisbare bijdragen van vele sponsoren. In september 2010 is de boot gedoopt en als RABOotje te water gelaten.