Menu
Altijd wat te doen

Altijd wat te doen

Activiteiten

Verhuur van boten
Vanaf de rivier de Kromme Mijdrecht kunt u heerlijk varen. Bij Amstelkade kunt u roeiboten, kano’s en een motorboot huren. Voor grote groepen hebben wij een rondvaartboot. Ook voor de kleintjes hebben wij zwemvesten te leen.

Verhuur van fietsen

Wij verhuren dames- en herenfietsen. Of huur onze tandem, leuk om een keer te proberen! Of als u een fietstocht wilt maken met iemand die niet zelfstandig kan fietsen.

Hangplek voor ‘oudere jongeren’
In onze fruithof zijn diverse plekken ingericht met een comfortabele hangmat. Alleen voor oudere jongeren, dus rust gegarandeerd!

Ruilwinkel en Infokantoor
Op ons terrein is ook een ruil/koopwinkel. Heeft u houdbare spullen of etenwaren over? En heeft u iets anders nodig? U kunt het hier omruilen. In de ruilwinkel is ook een Infokantoor waar u folders kunt vinden over al het moois in onze omgeving.

Vissen
In de wateren van en bij Amstelkade wemelt het van de vis. Amstelkade verhuurt hengels voor de grote én kleine vissers onder ons. Vergeet uw sportvisakte niet! Een vergunning voor het vissen in ons water ligt voor u klaar. Kinderen hebben geen visakte nodig.

Uilenkast
Op de zolder van de hooischuur wonen 2 kerkuilen in een nestkast. Wat er binnen in de kast gebeurt, willen we niet missen. Daarom hebben we een camera geïnstalleerd en is het mogelijk om via een TV-scherm in de afwasruimte een kijkje te nemen in hun huis.

Zwerfboek
In de spelletjesschuur staat een kast vol met zwerfboeken die graag met u op vakantie gaan. Heeft u een boek nog niet uit? Neem het dan met u mee. Of heeft u zelf een boek over? U kunt het in onze boekenkast achterlaten voor de volgende lezer.

Gezellige picknickplaats 'De Brasem'

We hebben sinds kort de beschikking over een fantastisch terrein, vlakbij de camping. Een ideale plek voor een kinderfeestje, een familiereünie, een picknick met een grote groep of als uitvalbasis voor een mooie dag met elkaar. Het is een beschutte plek met veel privacy, waar je een prachtig uitzicht over het water hebt. We verhuren kano's en roeiboten, waarmee je van het terrein het water op kan gaan. De Brasem heeft ook een opstapplek voor het RABOotje. We zouden geen Amstelkade zijn als je er geen vuurtje kon stoken of een uitgebreide BBQ kon organiseren. Geniet van de vrijheid en van al het moois dat deze omgeving je te bieden heeft! Informeer bij ons naar de mogelijkheden en de beschikbaarheid.