Menu
1

Hangplek voor 'oudere jongeren'

2

Bethlehemwandeling

Activiteiten

Verhuur van boten
Vanaf de rivier de Kromme Mijdrecht kunt u heerlijk varen. Bij Amstelkade kunt u roeiboten, kano’s en een motorboot huren. Ook voor de kleintjes hebben wij zwemvesten te leen.

Verhuur van fietsen

Wij verhuren dames- en herenfietsen.

Hangplek voor ‘oudere jongeren’
In onze fruithof zijn diverse plekken ingericht met een comfortabele hangmat. Alleen voor oudere jongeren, dus rust gegarandeerd!

Oma's kast
Oma's kast is er voor noodzakelijke producten en materialen die vergeten zijn. Te denken aan: lucifers, zwembandjes, etc.

Vissen
In de wateren van en bij Amstelkade wemelt het van de vis en is dus een paradijs voor vissers. Het is bij ons echter niet mogelijk om hengels te huren. Vergeet uw sportvisakte niet! Kinderen hebben geen visakte nodig.

Uilenkast
Op de zolder van de hooischuur wonen 2 kerkuilen in een nestkast. Wat er binnen in de kast gebeurt, willen we niet missen. Daarom hebben we een camera geïnstalleerd en is het mogelijk om via een TV-scherm in de afwasruimte een kijkje te nemen in hun huis.

Zwerfboek
In de spelletjesschuur staat een kast vol met zwerfboeken die graag met u op vakantie gaan. Heeft u een boek nog niet uit? Neem het dan met u mee. Of heeft u zelf een boek over? U kunt het in onze boekenkast achterlaten voor de volgende lezer.

Bethlehemwandeling
Deze route van 6 kilometer loopt ruim een kilometer over een wandelpad door de weilanden van Staatsbosbeheer. De rest van de wandeling gaat over vrij stille wegen langs de Kromme Mijdrecht en de Bovendijk. Naamgever van de route is onze boerderij Bethlehem. De weilanden van Staatsbosbeheer zijn tussen 15 maart en 15 juni niet toegankelijk in verband met het broedseizoen.

Hooiberg
Achter de boerderij staat de nog in stand gehouden hooiberg. Deze hooiberg is voor gasten op de camping te huur. Zeker voor groepen op het terrein bevelen wij deze aan. Je zit droog, er mag een vuurtje gemaakt worden of gebarbecued. Vraag bij een reservering naar de mogelijkheden.