Menu
1

Activiteiten in de natuur

2

Activiteiten in de natuur

Amstelkade leeft

Op onze zorgboerderij is plek voor iedereen. Of je nou komt voor ons natuurkampeerterrein, het theehuis of de vergaderruimte. En voor mensen met een beperking is er dagbesteding. Voor ieder wat wils! Dit maakt dat deze plek leeft. Ervaar het bij Amstelkade!

Activiteiten voor iedereen

Bij ons is er altijd iets te doen; van avontuur tot ontspanning. Voor jong en oud. Alles kan, niets moet. Alvast in de vakantiestemming komen?

Bethlehemwandeling

Trek die wandelschoenen maar aan. Het is tijd voor dé zes kilometerlange Bethlehemwandeling, genoemd naar onze boerderij Bethlehem. De route gaat over stille wegen langs de Kromme Mijdrecht en de Bovendijk én dwars door de weilanden van Staatsbosbeheer. Dit laatste is alleen tussen 15 maart en 15 juni niet toegankelijk vanwege het broedseizoen. Maar de rest van het jaar wel!

Fietsverhuur

Het Groene Hart bestaat uit puur Hollandse landschappen. Prachtige natuur, midden in Nederland. Daar wil je doorheen fietsen, toch? Daarom kun je bij ons ook fietsen huren. Per uur of een hele dag. De kosten vind je op onze pagina met tarieven.

Kinderboerderij

Kippen, schapen, geiten, tamme konijnen en een varken en pony; op onze kinderboerderij stikt het natuurlijk van de leuke dieren. En stuk voor stuk zijn ze ingeënt tegen de Q-koorts. Dus kinderen kunnen hier vrij tussendoor lopen. Wat een feestje!

Luieren tussen de fruitbomen

Zin om even lekker te luieren in een hangmat met een goed boek? Snappen we! Dus bij het fruithof vind je heerlijke hangmatten tussen de fruitbomen. Geniet ervan!

Oma’s kast

Oeps! Iets vergeten? Geen paniek. Bekijk Oma’s kast en wie weet helpt zij jou uit de brand. Het zal je verbazen hoe groot die kans is. Aan alles heeft oma gedacht. Lucifers, tandpasta, elastiekjes, zwembandjes en nog veel meer.

Rivier de Kromme Mijdrecht

Ons natuurkampeerterrein ligt aan rivier de Kromme Mijdrecht. De echte waterratten kunnen zwemmen in het schone water. Maar je kunt ook varen en kanoën! Huur bijvoorbeeld een roeiboot, motorboot, kano of SUP-board. Als campinggast krijg je voorrang op deze fantastische activiteiten. En voor kampeerders zonder zwemdiploma hebben wij zwemvesten te leen.

Spelletjes

Er is altijd tijd voor gezelligheid, toch? Dus spelletjes mogen natuurlijk niet ontbreken. Denk aan bordspellen, maar ook aan een zeilboot op het droge, schommels, klimrekken, een trampoline en skelters. Is het slecht weer? Dan hebben we de spelletjesschuur! Hier kun je bijvoorbeeld tafelvoetballen, tafeltennissen, sjoelen, lezen, tekenen en darten. Gegarandeerd plezier.

Vissen

In de wateren van en bij Amstelkade wemelt het van de zeedieren. Een paradijs voor vissers dus! Klinkt dit voor jou als muziek in de oren? Neem dan wel je eigen hengel en sportvisakte mee. Kinderen hebben geen visakte nodig. Dat scheelt weer.

Vuurtje stoken

Lekker ouderwets een vuurtje stoken? Bij Amstelkade kan het! Op elke campingplaats mag je dit doen in een vuurkorf of op de vuurplaats om gezellig met andere campinggasten te genieten. Onze vuurkorven mag je kosteloos lenen en we verkopen zakken hout die speciaal door onze mensen zijn gekloofd en verpakt.